Hypnose og hypnoterapi

 

 

 

HypnoterapiHuset er en del af Klinikfællesskabet Immervad 1 og ligger lige over for Magasin.

 

Ring på dørklokken til Klinikfællesskabet. Kun efter aftale.

 

Kontakt os os pr. telefon: 20666084, mail: info@hypnoterapihuset.dk eller på den grønne Chat-knap til venstre på siden.

 

Chat-knappen bliver en Hjælp-knap, som du altid kan bruge, hvis vi ikke er online.

 

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

 

Hypnoterapi er terapi, der udføres under hypnose. Dvs. at du er i hypnose, mens hypnoterapeuten arbejder terapeutisk med dig.

 

Hypnosetilstanden minder meget om den tilstand, som du er i, når du ”dagdrømmer” eller ”falder i staver”. Hos HypnoterapiHuset definerer vi hypnose som den mentale afslapningstilstand, som du bringer dig selv i efter hypnotisørens vejledning: En tilstand af dyb mental afslapning, hvor der er nemmere adgang til dit underbevidste sind og dine følelser.

 

Hos HypnoterapiHuset ligger der altid en samtale forud for en behandling, hvor vi aftaler dagsordenen for sessionen. På denne måde sikrer vi den gensidige tillid til samarbejdet. Under hypnosebehandlingen sover du ikke, men befinder dig i en tilstand, hvor dine sanser er væsentligt skærpet. Du hører og husker alt, hvad der foregår under hypnosen og får mulighed for at kommentere oplevelsen inden sessionens afslutning. Det er forskelligt, hvor dyb hypnose hver enkelt person tillader sig selv at opleve, men typisk vil det være nemmere og nemmere at finde trancetilstanden fra gang til gang.

 

Bemærk, at hypnose hverken er mystisk eller farlig, ligesom det ikke kan lade sig gøre at blive hypnotiseret mod sin vilje.

 

Hvorfor hypnose og hypnoterapi?

 

Hypnoterapi eller hypnoseterapi er begreber, der er forbundet med behandling eller afhjælpning af problemer, mens hypnose ofte anvendes i en bredere forstand, f.eks. som betegnelse af selve tilstanden (trancen) samt til underholdningsformål (scenehypnose).

 

Hypnose og hypnoterapi rummer effektive værktøjer, som kan afhjælpe mange forskellige uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, f.eks. stress, usikkerhed, nervøsitet (herunder nervøse lidelser som neglebidning, ”knækning” af fingre osv.), jalousi, (præstations)angst, tristhed, vægtproblemer, fobier.(Se disclaimer).

 

Hypnoterapi er en effektiv behandlingsmetode, og der forudsættes generelt et kortere forløb sammenlignet med andre behandlingsformer som f.eks. samtaleterapi. Med Hypnoterapien finder vi hurtigt frem til de mekanismer, der ligger bag bestemte handlemønstre og tanker, som derefter kan blive bearbejdet og integreret på en positiv måde i underbevidstheden. Baseret på HypnoterapiHusets erfaring forventer vi generelt, at et forløb omfatter 2-4 behandlinger. Samtidig kan én behandling i visse tilfælde være tilstrækkeligt, mens nogle problematikker vil kræve mere end 5 behandlinger. I langt de fleste tilfælde mærkes der positive forandringer allerede efter ganske få behandlinger. (Se disclaimer).

 

Hvis du har følelsesmæssige problemer eller ubehag, bruger vi hypnoterapien til at finde frem til de oprindelige årsager til problemet, hvorefter behandlingen finder sted. Du får endvidere værktøjer til at håndtere lignende problemer i fremtiden.

 

I forbindelse med rygestophypnose bliver du præsenteret for metoder, der hjælper underbevidstheden med at slippe afhængigheden af tobakken, så du undgår at føle dig rastløshed og urolig uden tobak. Du får grundlagt en ny vane, så du kan føle dig godt tilpas med din nye, røgfri tilværelse.(Se disclaimer).

 

Den forandring, der skabes under hypnoterapi, kan have varierende varighed, afhængigt af trancedybden. Trancedybden varierer fra person til person og afhænger af faktorer som tilliden mellem klienten og hypnoterapeuten, samt hvor tryg klienten føler sig ved situationen.

 

Der findes forskellige tranceniveauer, og ved hypnoterapeutisk arbejde kan du opnå de ønskede forandringer, forudsat at der arbejdes med det rette, dybe tranceniveau. Her kan hypnoterapi være en meget effektiv metode til bearbejdning af hæmmende følelser som sorg, vrede eller skam. Personer, der arbejder med sig selv i hypnose, oplever stor lettelse, når og efter at problemet er opløst.(Se disclaimer).


 

Kontakt os for tidsbestilling eller yderligere oplysninger.  

 

Tip en ven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  Bestil tid, eller
 
ret  forespørgsel
  pr. mail her >>>


  
Kontakt os
  direkte telefonisk:
  20666084 

 

 

 

Disclaimer: 

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved at...
 

  Læs mere...

 Specifikke områder

Eksamensangst

Flyskræk

Rygestop

Stress

Vægttab

Børn og unge

Hypnose og hypnoterapi

Samtale/coaching

----------

Enkeltsessioner

Forløb

 Behandlingsformer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ultrices posuere cubilia Curae;
Grundlægger og behandler Tine Baier

  • NGH-certificeret hypnoterapeut
  • Supervision og samarbejde med cert. hypnoterapeuter og aut. psykologer

HypnoterapiHuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HypnoterapiHuset

Immervad 1

8000 Aarhus C

 

info@hypnoterapihuset.dk

Tlf.: 20666084

 

 

Tilbagemeldinger

Presse
Kontakt

"Det går over al forventning med J og spisning. Det er nærmest et mirakel. Han spiser væsentligt mindre." *
"Det gik rigtigt fint. jeg følte mig generelt mere fokuseret på det rigtige. Jeg kom hjem med en topplacering.
" *

 

Læs mere...

 

  * Disclaimer...

 

Brug af vågenhypnose og coaching til eksamensangst

 

Læs artikel 1...  

 

Læs artikel 2... 

 

Debatindlæg om eksamensangst 

 

Læs artikel ...